Vacature:
Zelfstandig werkend kok

Gezocht om ons enthousiaste team te versterken:

Zelfstandig werkend kok,
met minimaal zoveel passie voor het vak als wij!

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega:

  • Samen met 2 collega’s verzorg je de lunch, borrel en diner voor onze gasten. Bij feesten of evenementen wordt er gezorgd voor tijdelijke versterking.
  • Jij houdt overzicht over de diverse werkzaamheden en raakt niet van de wijs door een beetje drukte.
  • Het bereiden van de heerlijkste gerechten is jouw passie.
  • Gezamenlijk met je collega’s verzorg je de mise en place voor het diner en bereid je een heerlijke maaltijd voor je collega’s.
  • Na afloop van de avond is de keuken weer in blinkende staat en klaar voor de volgende dag.
  • Creativiteit en expertise waarderen we enorm. Heb je goede ideeën voor nieuwe gerechten of de wijze van presenteren, dan horen we die graag.

Koken is voor ons meer dan alleen het bereiden van voedsel, het is onze passie! Dit is te zien aan de gerechten die onze keuken verlaten.

Wat bieden wij:

  • Fulltime dienstverband (38 uur per week), waarbij we streven naar een 4-daagse werkweek
  • Een jong en gemotiveerd team
  • Een flexibel rooster, met zowel dag- als avonddiensten
  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao
  • Wij zijn open van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Deel jij dezelfde passie als wij en heb je aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend kok (minimaal niveau 3), dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Interesse? Mail uw CV en korte motivatie tav Jeffrey den Breejen naar jeffrey.denbreejen@restaurantbinnenmaas.nl

Solliciteer direct

© 2020 - Restaurant Binnenmaas - Privacy - Restaurant Binnenmaas is onderdeel van Bres Accommodaties B.V.

Delen